محل تبلیغات شما



کارگران یکی از قشرهای زحمت کش و با اهمیت هر جامعه ای هستند که با وجود ارزشمندی ، معمولاً قدر آنان چنان که باید و شاید دانسته نمی شود.

تصور پیشرفت و توسعه یک جامعه بدون حضورقشری به نام کارگر محال است. کار و کارگر در آموزه های دین مقدس اسلام از اهمیت به سزایی برخوردار است به طوری که بنا به قول معروف ، حضرت محمد مصطفی (ص) بردستان کارگر بوسه زده است.

بنا به همین ارزشمندی والای مقام کارگر در جامعه جهانی و از جمله میان مسلمانان ، اینک که در آستانه دهه دوم اردیبهشت ماه ، در حال نزدیک شدن به روز جهانی کارگر هستیم ، مجله اینترنتی اسرارنامه این روز را به تمام کارگران عزیز کشور به ویژه در منطقه غرب خراسان رضوی و دارالمومنین سبزوار تبریک عرض می کند.

به همین مناسبت بد نیست نگاهی به تاریخچه شکل گیری روز جهانی کارگر بیاندازیم که اتفاقاً تاریخچه پرماجرایی نیز دارد :

اولین روز از ماه "می" هر سال در تقویم میلادی که در تقویم هجری شمسی معمولاً با روزهای 11 یا 12 اردیبهشت ماه مصادف می شود ، روز جهانی کار و کارگر نام دارد.

دلیل نامگذاری این روز به نام قشر زحمت کش ، این است که در سال 86 میلادی (127 سال قبل) درچنین روزهایی شماری از کارگران در شهر شیکاگو آمریکا علیه شرایط سخت و ناعادلانه کاری خود دست به اعتراضاتی زدند که این اعتراضات موجب قتل تعدادی از آنان شد. با این حال قشر کارگر مبارزات خود را برای احقاق حقوقشان ، ادامه دادند تا اینکه سرانجام به نتایج مطلوبی دست یافتند.
به همین مناسبت این ایام در بسیاری ازکشورهای جهان به روز کارگر معروف شده است .

نکته عجیب در این میان اینجاست که درحالی که اکثر کشورهای دنیا اول می را به مناسبت گرامیداشت تلاش کارگران آمریکایی در این روز ، به عنوان روز کارگر می شناسند و جشن می گیرند ، در خود کشور آمریکا ، یک روز دیگر را به این نام ، ثبت کرده اند.

به طوری که در آمریکا و کانادا اولین دوشنبه ماه سپتامبر روز کارگر نامیده می شود که تاریخچه این نامگذاری در آمریکا به سال 82 میلادی (132سال قبل) بر می گردد که در شهر نیویورک جشنی به احترام این قشر مهم  برگزار شد.
دیگر کشورهای جهان اما به ماجراهای روزهای ابتدایی ماه می که 4 سال بعد بازهم در آمریکا اتفاق افتاد ، بیشتر اهمیت دادند.

به ویژه اینکه در این جریان ، تعدادی از کارگران که اصالت آلمانی هم داشتند درجریان درگیری ها کشته شدند و حزب نازی آلمان از سال 1933 این روز را به عنوان روز کارگر شناخت و به تدریج در همه کشورهای جهان از جمله ایران ، این روز گرامی داشته شد.

وبسایت خانه کارگر ایران متعلق به کنفدراسیون عالی کارگران ایران ، تاریخچه نامگذاری روز جهانی کارگر را با دقت بیشتری مورد بررسی قرار داده است. شما گرامیان هم اکنون می توانید برای مطالعه این مطلب در وبسایت خانه کارگر ، روی اینجا کلیک کنید.



بدین ترتیب اینک سالهاست که در بسیاری از کشورهای جهان روز کارگر جشن گرفته می شود و اهمیت این قشر برای همه اثبات شده است ، اما متأسفانه هنوز هم کارگران زیادی هستند که در شهرها و کشورهای مختلف ، حقوق آنها ضایع می شود.

مجله اینترنتی اسرارنامه در پایان امیدوار است ، تمامی اقشار زحمت کش اجتماعی به ویژه قشر کارگر در هر لباسی که هستند بتوانند به حقوق مسلم مادی و معنوی خود به طور تمام و کمال دست یابند و به چرخیدن هرچه بهتر چرخ اقتصاد شهرها و کشورهای خود کمک کنند.

آقای حسین خسروجردی ، یکی از نویسندگان و چهره های فرهنگی خطه سربداران ، که از نویسندگان افتخاری مجله اینترنتی اسرارنامه نیز هست ، در روزهای گذشته به مناسبت روز جهانی کارگر قطعه شعری کوتاه و پرمعنا در این رابطه برای اسرارنامه منتشر کرده است ، که این مطلب هم اکنون در بخش حوض هشت پایه همین مجله منشتر شده است.




معنای حماسه ی میلیونی پیاده روی اربعین حسینی

حماسه اربعین حسینی، همان تصمیم نهایی یاری امام حسین(ع) در شب عاشوراست

تحقق پیش‌بینی رهبر انقلاب درباره کنگره عظیم اربعین/ سه کارکرد اساسی اربعین

، ,کارگر ,روز ,جهانی ,کارگران ,سال ,که در ,روز جهانی ,روز کارگر ,این روز ,جهانی کارگر ,مجله اینترنتی اسرارنامه

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

هیسسس سازه ایرانی gggggggggggkkkkkkkkk تور مسافرتی | تور ارزان و لحظه آخری | کلبه گردشگری nipersdinsbreak neufasveyter diacritivil TOPLINK Maillot NBA Pas Cher|Maillot De Basket Stephen Curry dingweltiho