محل تبلیغات شما



زینب كبرى (س) روز پنجم جمادى الاول سال 5 یا 6 هجرت در مدینه چشمبه جهان گشود. خبر تولد نوزاد عزیز، به گوش رسول خدا (ص) رسید. رسولخدا (ص) براى دیدار او به منزل دخترش ‍ حضرت فاطمه زهرا (س) آمد و بهدختر خود فاطمه (س) فرمود:

((دخترم ، فاطمه جان ، نوزادت را برایم بیاور تا او را ببینم )).

فاطمه (س) نوزاد كوچكش را به سینه فشرد، بر گونه هاى دوست داشتنىاو بوسه زد، و آن گاه به پدر بزرگوارش داد. پیامبر (ص) فرزند دلبندزهراى عزیزش را در آغوش كشیده صورت خود را به صورت او گذاشت و شروع بهاشك ریختن كرد. فاطمه (ص) ناگهان متوجه این صحنه شد و در حالى كهشدیدا ناراحت بود از پدر پرسید: پدرم ، چرا گریه مى كنى ؟!

ویژه نامه,حضرت زینب,زینب,ولادت حضرت زینب,ویژه نامه ولادت حضرت زینب,ویژه نامه حضرت زینب,گریه پیامبر,روز پرستار,حرم حضرت زینب,روایت از حضرت زینب

رسول خدا (ص) فرمود: ((گریه ام به این علت است كه پس از مرگ من وتو، این دختر دوست داشتنى من سرنوشت غمبارى خواهد داشت ، در نظرم مجسمگشت كه او با چه مشكلاتى دردناكى رو به رو مى شود و چه مصیبتهاى بزرگىرا به خاطر رضاى خداوند با آغوش باز استقبال مى كند)).

در آن دقایقى كه آرام اشك مى ریخت و نواده عزیزش را مى بوسید، گاهىنیز چهره از رخسار او برداشته به چهره معصومى كه بعدها رسالتى بزرگ راعهده دار مى گشت خیره خیره مى نگریست و در همین جا بود كه خطاب بهدخترش فاطمه (س) فرمود: ((اى پاره تن من و روشنى چشمانم ، فاطمه جان ،هر كسى كه بر زینب و مصایب او بگرید ثواب گریستن كسى را به او مى دهندكه بر دو برادر او حسن و حسین گریه كند)).(1)

ولادت و پرورش زینب

درست ترین گفتار آن است كه سیدتنا زینب كبرى (س) در پنجم ماه جمادىالاولى سال پنجم هجرى به دنیا آمده ، و تربیت و پرورش ‍ آن دره یتیمه ومروارید گرانبها و بى مانند در كنار پیغمبر اكرم (ص) بوده ، و در خانهرسالت راه رفته ، و غذای خود را از وجود مطهر زهرای مرضیه(س) تناولنموده ، و ازدست پسر عموى پیغمبر، امیرالمؤ منین (ع) غذا و خوراك خورده و نمو نموده، نمو قدسى و پاكیزه ، و با سعادت و نیكبختى ، و پرورش یافته پرورشروحانى و الهى ، و به جامه هاى عظمت و بزرگى به چادر پاكدامنى و حشمت وبزرگوارى پوشیده شده ، و پنج تن اصحاب كساء به تربیت و پرورش و تعلیم وآموختن و تهذیب و پاكیزه گردانیدن او قیام نموده و ایستادگى داشتند، وهمین بس است كه مربى و مؤ دب و معلم او ایشان باشند.(2)


گریه جبرئیل بر مصایب زینب (س)

روایت شده است كه پس از ولادت حضرت زینب (س)، حسین (ع) كه در آنهنگام كودك سه چهار ساله بود، به محضر رسول خدا (ص) آمد و عرض كرد:((خداوند به من خواهرى عطا كرده است )). پیامبر(ص) با شنیدن این سخن ،منقلب و اندوهگین شد و اشك از دیده فرو ریخت . حسین (ع) پرسید: ((براىچه اندوهگین و گریان شدى ؟)).< p/> پیامبر(ص) فرمود: ((اى نور چشمم ،راز آن به زودى برایت آشكار شود.))

تا اینكه روزى جبرئیل نزد رسول خدا (ص) آمد، در حالى كه گریه مىكرد، رسول خدا (ص) از علت گریه او پرسید، جبرئیل عرض ‍ كرد: ((ایندختر (زینب ) از آغاز زندگى تا پایان عمر همواره با بلا و رنج و اندوهدست به گریبان خواهد بود؛ گاهى به درد مصیبت فراق تو مبتلا شود، زمانىدستخوش ماتم مادرش و سپس ماتم مصیبت جانسوز برادرش امام حسن (ع) گرددو از این مصایب دردناك تر و افزون تر اینكه به مصایب جانسوز كربلاگرفتار شود، به طورى كه قامتش خمیده شود و موى سرش سفید گردد.))

پیامبر (ص) گریان شد و صورت پر اشكش را بر صورت زینب (س) نهاد وگریه سختى كرد، زهرا (س) از علت آن پرسید. پیامبر (ص) بخشى از بلاهاو مصایبى را كه بر زینب (س) وارد مى شود، براى زهرا(س) بیان كرد.

حضرت زهرا (س) پرسید: ((اى پدر! پاداش كسى كه بر مصایب دخترم زینب(س) گریه كند كیست ؟ پیامبر اكرم (ص) فرمود: ((پاداش او همچون پاداشكسى است كه براى مصایب حسن و حسین (ع) گریه مى كند))(3)



معنای حماسه ی میلیونی پیاده روی اربعین حسینی

حماسه اربعین حسینی، همان تصمیم نهایی یاری امام حسین(ع) در شب عاشوراست

تحقق پیش‌بینی رهبر انقلاب درباره کنگره عظیم اربعین/ سه کارکرد اساسی اربعین

، ,كه ,س ,ص ,مى ,زینب ,، و ,رسول خدا ,خدا ص ,است كه ,زینب س

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

colanlausu تجهیزات آشپزخانه صنعتی wingpracamak کتابخانه عمومی شهدای معصومیه protorverca سکوت سرد masiherasti paupolacon آموزش تعمیرات لپ تاپ عربی دبیرستان